Nyckelord: battlefield-1942

108 artiklar i arkivet.

Filtrera
36

Homefront

Efter att tidigare i veckan ha granskat Homefronts solokampanj är vi nu, efter mängder av timmars multiplayer, redo att sätta betyg på helheten.

24

Homefront

Homefront är spelet som försöker. Försöker vara lika välregisserat som konkurrenterna. Försöker engagera, försöker få mig att känna. Stundtals lyckas det men de billiga knepen gör jag gång på gång ser igenom kulisserna. Låt mig förklara.

103

Battlefield-utvecklare: "Våra konkurrenter är lata"

Dice kastar handsken i riktning mot en viss storsäljande shooter-konkurrent.

65

Allt om Battlefield 3

Vi sammanfattar all för närvarande känd information från Dice hett eftertraktare actionspel Battlefield 3 på ett och samma ställe.

135

64 spelare i pc-versionen av BF3

"Den äkta uppföljaren till Battlefield 2", menar Dice och lovar jetplan, krypande och annat pc-godis.

26

128 spelare i Battlefield 2-mod

Project Reality-folket har fått in dubbelt så många soldater som var meningen i den gamla Dice-shootern.

9

Spana in multiplayer i Homefront

32 personer, en massa fordon och containervis med ammo - Kaos Studios bjuder på socialt pang-pang.

60

Battlefield 2 fyller fem

Ja må han (det, den, hon?) leva, ja må h... grattis!

53

Första kvartalets bästa spel

Göm skatteåterbäringen och semesterpengarna, vi listar första kvartalets bästa spel.

186

Battlefield: Bad Company 2

Sedan 2002 har Dice serverat oss episka slagfält och vi har redan slagit fast att solokampanjen är något utöver det vanliga. Nu ger vi oss i kast med spelets och seriens kärna - multiplayer - och du kommer inte att bli besviken.

16

00-talet enligt spelbranschen

00-talet är slut och medan tio år kanske inte är så mycket i andra medier har den relativt unga spelbranschen tagit sjumilakliv framåt. Vi ställde frågan "Vad har varit viktigast de senaste tio åren?" till en rad människor som antingen utvecklar eller skriver om de spel du njuter av.

162

00-talets viktigaste spel

Många spel förändrade världen under förra decenniet. FZ-folket har slagit sina kloka skallar ihop och fått fram de som betytt mest. Här är de - 00-talets tio viktigaste spel.

50

Battlefield Heroes

Var god tag plats på valfri flygplansvinge: Dice bjuder på en gratisresa till andra världskrigets serietidningsaktiga slagfält där granater spammas och stridsvagnar knuffar soldater tio meter upp i luften. Say what?

59

Dice om Battlefields framtid

Nyligen blev det officiellt att Dice snickrar på två nya Battlefield-spel utöver BF Heroes. Det väckte förstås vår nyfikenhet så vi tog oss till deras kontor för en pratstund om nyheterna, tidigare synder och vad vi kan förvänta oss av de nya projekten.