Nyckelord: Skate

73 artiklar i arkivet.

Filtrera
123
30

Skate 2

När jag var yngre var skejtarna de coola killarna. Säckiga kläder, fräck musik och alltid en bräda i handen – hur häftigt är inte det? Jag var avundsjuk, jag ville också skejta – men spelade tv-spel i stället. Tack vare Skate-serien kan jag helt plötsligt göra både och på ett fantastiskt sätt. Och utan att bryta några ben.

33

Skate 2

Nykomligen Skate gjorde formidabel succé förra hösten. Del två är på gång - kan EA leva upp till förväntningarna? Vi har testat en tidig version.

12

Skate It

Att åka tv-bräda har inte varit sig likt sedan Skate gav Tony Hawk en rejäl pungspark förra året. Frågan är om Electronic Arts lyckas revolutionera lika hårt på Wii, en plattform få utvecklare har lyckats bemästra.

10

Stoked filmat

47

Årets spel 2007 - plats 20-11

Nu börjar det närma sig avgörandet! Artikelseriens fjärde del berör platserna 20 till 11 och här visar det sig att ett par höjdarspel inte nådde hela vägen fram. Listan fortsätter dagligen fram till nyårsafton.

68

Julklappsguide 2007 - spel

För dig som är en riktig gamer är att handla julklappar i november som att spela på easy. Sista veckan innan jul är däremot som svårighetsgraden hell. Här följer FZ:s förslag på årets bästa spelklappar, både till dig och till familjen.

123