Nyckelord: Half-life

167 artiklar i arkivet.

Filtrera
162

00-talets viktigaste spel

Många spel förändrade världen under förra decenniet. FZ-folket har slagit sina kloka skallar ihop och fått fram de som betytt mest. Här är de - 00-talets tio viktigaste spel.

78

Årets spel 2009 - Topp 3

Ett halvt dygn återstår av 00-talet och det är hög tid att utse 2009 års bästa spel. FZ-redaktionen har stött och blött ett 70-tal titlar och vi fick fram 20 stycken som höjde sig över de övriga. Tre stycken återstår att presentera - här är de, 2009 års bästa spel!

104

Uncharted 2: Among Thieves

Gabe Newell och Steven Spielberg träffades i San Francisco en varm sommarkväll. Deras kärleksbarn heter Uncharted 2, vi förklarar varför.

89

Batman: Arkham Asylum

Mannen i svart latex och med tidernas mest beslutsamma käke är tillbaka. Vi har saknat honom, han är tillbaka!

33

Legendary

Gripar, varulvar, sektledare och Pandoras ask. Visst låter det som himlen för en fantasyspelnörd? Det skulle det kunna vara om inte utvecklarna hade gjort spelet dagen efter firmafesten och glömt finputsningen.

50

Dead Space

Årets mest skrämmande spel visades nyligen i London. Vår man på plats rapporerar om ett skräckmässigt misslyckande - men Dead Space imponerar på andra sätt.

54

Id Softwares spelmotorer

Känner du dig bakom flötet när polarna snackar om Rage och Doom 4, id Softwares kommande projekt? Misströsta inte, vi bjuder på information om spelen och den legendariska utvecklarens motorer!