Vill man få utlopp för sina agressioner är svenskutvecklade Teardown ett väldigt bra alternativ, eftersom det låter en riva mer eller mindre allt som finns på dess banor. Spelet har varit ute på pc ett bra tag, och nu vet vi när även konsolspelare kommer att få sätta tänderna i det: 15 november släpps det på Xbox Series X/S och Playstation 5, och kommer även till Playstation Plus (Extra- och Premium-nivåerna) dag 1.

Det är dock inte den enda nyheten, för Tuxedo Labs har även meddelat att spelet ska få fyra betal-DLC:n. Dessa kommer man att kunna köpa var för sig eller i ett paket med ett säsongspass. De första två går under namnet Time Campers och Folkrace, där det första låter en resa i tiden till vilda västern, där vi ska tackla uppdrag och riva saker med lite mer ålderdomliga redskap. Det släpps den 15 november.

Folkrace fokuserar i sin tur på att introducera massor av nya fordon och olika racinglägen där man måste slå AI:n för att vinna nya bilar. Det släpps under den första halvan av 2024.