Nyckelord: mass-effect

251 artiklar i arkivet.

Filtrera
24

Alpha Protocol

Konspirationer, svek och lönnmord är inte ovanliga ingredienser i Obsidians rollspel men tidigare har de bara serverats med fantasy- och science-fiction-smak. Vi for till Prag för att se hur de omfamnar nutiden i agentrollspelet Alpha Protocol.

114

Mass Effect 2

Mass Effect var en stor framgång för Bioware och mycket möjligt ett av de bästa spelen någonsin. Den fantastiska världen i kombination med grymma strider och nyskapande berättande lade grunden till en modern klassiker som fått en stor skara fans. En uppföljare kändes given redan då och nu, lite drygt 2 år senare, är den äntligen här!

16

00-talet enligt spelbranschen

00-talet är slut och medan tio år kanske inte är så mycket i andra medier har den relativt unga spelbranschen tagit sjumilakliv framåt. Vi ställde frågan "Vad har varit viktigast de senaste tio åren?" till en rad människor som antingen utvecklar eller skriver om de spel du njuter av.

47

Mass Effect 2

Vi har spelat de första 90 minuterna av den efterlängtade uppföljaren, sluta läs nu om du inte vill veta något i förväg.

77

Assassin's Creed II

"Florens är det nya Jerusalem" hette det antagligen när Ubisoft skissade på uppföljaren till parkourpangaren Assassin's Creed. Med fältrapporten i hand konstaterar FZ:s recensent att fortsättningen bjuder på fler överraskningar än nya takpannor.

254

Dragon Age: Origins

För nio år sedan släpptes tidernas bästa rollspel. För sju år sedan släpptes spelet med tidernas bästa rollspelseditor och för fem år sedan släpptes tidernas näst bästa rollspel. I dagarna släpps spelet som av utvecklarna själva har kallats den andliga uppföljaren till samtliga tre ovanstående.